Hotel bij Antalya Airport // prijzen in een onafhankelijk overzicht

Wil je graag een hotel bij Antalya Airport? Dit is handig om van tevoren te boeken. Wij hebben een overzicht van de beste hotels in en in de buurt van Antalya gemaakt. Boek eenvoudig een hotel vlakbij Antalya Airport via antalyaairport.nl! Een onafhankelijk lijstje is hieronder te vinden.

Antalya Airport Hotel

IC Hotels Airport Antalya. Op 600 meter afstand van het vliegveld. Het hotel scoort een 7,7 uit 10 op booking.com. Het dichtst bijzijnde hotel wat betreft afstand tot het vliegveld. Het zit wel wat verder weg van de stad Antalya, maar ideaal voor als je een nachtje op het vliegveld moet doorbrengen. Gratis parkeergelegenheid, en ook een gratis pendeldienst van en naar het vliegveld. Gratis WiFi in dit hotel bij Antalya Airport

Ander hotel bij Antalya Airport

Misschien is het wel het meest veelzijdige hotel in Antalya: het Prime Butik Hotel. Het hotel ligt aan de kust, ongeveer in het centrum waardoor er heel veel restaurantjes en barretjes in de omgeving te vinden zijn. Er is ook nog een fitnesscentrum, een sauna en een hamam. Er is gratis parkeergelegenheid en ook gratis WiFi in alle kamers. Er is een pendeldienst naar Antalya Airport tegen een toeslag verkrijgbaar. In het hotel zelf is nog een a la carte restaurant te vinden, ook wordt er ontbijt op de kamer geserveerd. Op booking.com heeft het hotel een waardering van 9,2.

In La Boutique Antalya heb je vanuit sommige kamers uitzicht op de middellandse zee. Gratis WiFi, het hotel is uitsluitend toegankelijk voor volwassenen. Gratis parkeergelegenheid, het hotel is niet echt een airport hotel maar wel een topper in Antalya. Het scoort dan ook een 8,4 op booking.com.

Hotel Rixos Downtown is ook niet echt een airport hotel, maar wel een heerlijk hotel om een paar dagen in Antalya voor te boeken. In het hotel zit een fitnessruimte, er is ook een tennisbaan. Het hotel zit op minder dan een kilometer  van het strand, er is ook een gratis pendeldienst naar het strand beschikbaar. Het hotel scoort een 8,3 op booking.com.

Een andere topper in de regio is Hotel Akra Barut. Op slechts 3 kilometer van het centrum van Antalya, op 15 kilometer van vliegveld Antalya. Hotel Akra Barut scoort een 8,9 uit meer dan 500 waarderingen op booking.com. Gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. Een pendeldienst naar de luchthaven is tegen toeslag beschikbaar.