Vertrek van Antalya Airport

Als de vakantie is afgelopen, dan zul je helaas weer moeten vertrekken vanaf Antalya Airport. Dan is het wel handig dat je weet hoe het precies gaat op vliegveld Antalya.

Passagiers wegbrengen

Je kunt passagiers afzetten bij de vertrekhal van alle terminals. Je mag met het voertuig niet langer dan twee minuten laten staan. Vanwege veiligheidsredenen is het niet toegestaan ​​om de auto alleen achter te laten. Zorg er daarom voor dat er iemand extra mee gaat.

Inchecken

Alle Turkse luchthavens hebben veiligheidscontroles bij de ingangen van de terminal. Zo ook Antalya Airport. Als je langs de veiligheidscontrole bent, kom je bij het incheck gedeelte. Als je op de beeldschermen kijkt ziet u gelijk naar welke balie u moet gaan om in te checken.

Paspoortcontrole

Vertrekkende passagiers moeten een geldig paspoort of identiteitskaart bij de paspoortcontrole presenteren. Het gepresenteerde document mag niet vervallen zijn voor de terugreis. Sommige bestemmingen vereisen een geldig paspoort van 6 maanden om het land binnen te komen.

Vertrektijden Antalya Airport

Hieronder kun je de vertrektijden van Antalya Airport bekijken. Airlines die naar Nederland vliegen zijn: Arke, Corendon (Dutch), Pegasus, Sunexpress en Transavia.